Sporty 2018 Web Info

Voldoende douchen

Hoe typisch voer je een bad? Het moment in een volledige week, elke andere tijd of misschien elke dag? Op dat moment betreur je de meerderheid van de Duitsers – een onderzoek toont aan dat 66 procent van de Duitsers elke dag onder de douche staat.

Dit wordt echter zeker niet aanbevolen vanuit een huidgerelateerd gezichtspunt. Gegeven dat frequente stortbuien uiteindelijk de vetzuuromslag van de huidlaag beschadigen. Bekijk hier hoe vaak douchen logisch is, en effectieve manieren om goed te baden zonder de huidlaag onterecht te beschadigen.

Schadelijke stortbui praktijken

Normale stortbuien zijn zorg van het programma voor de meeste mensen als een analepticum in de ochtend na het ontwaken, als nachtelijke ontspanning, om je na de training op te frissen of zelfs om af te koelen op warme dagen. En niet alleen in Duitsland.

Hoe vaak douchen in Europa eigenlijk is, toont een realtime beeld van de statistieken.

Schadelijke stortbui praktijkenHoe vaak douchen de Europeanen precies? Voorlopers zijn de Fransen – ongeveer 84 procent van de bevolking in de stortbui, op zijn minst één keer per dag. De Duitsers zijn eigenlijk heel veel vooruit met 66 procent.

Penverlichtingen zijn zowel Italianen als Belgen, samen met 57 procent.

Binnen deze natie je manier, zoals warme douches (80 procent) en vroege ochtend (49 procent). En ook normen 11 minuten.

Aanval op de organische beschermer van de huid

Deze doucheroutines zijn niet risicovrij vanuit professioneel oogpunt. Gezien het feit dat er in de stortbui niet alleen gunk maar ook montagebits van de huidlaag verwijderd worden. Als u dagelijks bad, kunt u op de lange termijn de volledig natuurlijke vetmantel, hypo-lipidebescherming voor de gezondheidszorg, vernietigen. Dit vormt vaak een natuurlijke barricade op de huid en beschermt het tegen vochtverlies, naast het doorsijpelen van toxines en micro-organismen. Regelmatige stortbuien ontkent het water natuurlijke overtollige vetten de huid onophoudelijk en droogt daarom in de langdurige. Vaak reageert de huid met een ontsteking. evenals irritatie.

Op de lange termijn kunnen de constante stortbuien zelfs die vermeende schade dermatitis veroorzaken:

  • Maar hoe vaak is een regenbui eigenlijk geen risico voor de huidlaag?
  • Hoeveel kansen hebben een bui, voor hoe lang een stortbui?

Echt douchen, maar hoe precies? Gewoonlijk regenbuien bij volwassenen, maar ook kinderen, te vaak en extreem lang. Ongetwijfeld moet je douchen niet gelijk aan het moment waarop een volledige weeklimiet geldt. Hoe vaak een douche vanuit een huidgerelateerd oogpunt zonder risico’s eigenlijk is, bovendien zijn de professionals het erover eens: (twee tot drie kansen per week wordt eigenlijk overwogen om uitstekend te worden).

Aanval op de organische beschermer van de huid

Je kunt gemakkelijk zeker elke dag transpiratievocht en ook geurintensieve locaties uit het fysieke lichaam reinigen, waaronder onderbenen, oksels en de geslachtsdelen. Maar zeker niet het meest effectief in de stortbui, maar samen met een milde, pH-neutrale zeep, schone doek en ook water.

Hoe vaak douchen we meestal niet om ons team te zuiveren, maar van natuurlijke vreugde bij de glinsterende verfrissing of ons in de winter om op te warmen?

Daarna moet u het tijdsbestek beperken van een minimum aan en reinigende producten, die naast het ontvetten van de huid. Huidspecialisten adviseren om snel te baden: 7 tot 10 minuten worden eigenlijk uitstekend bekeken: Afbeelding 2 van 9. Afbeelding 3 van 9. Afbeelding 5 van 9. Foto 6 van 9. Afbeelding 7 van 9. Afbeelding 8 van 9.  Wie veel drank en wijn gebruikt, heeft een grotere bedreiging voor witgekleurde huidlagen.

Hoe vaak douchen we meestal niet om ons team te zuiveren, maar van natuurlijke vreugde bij de glinsterende verfrissing of ons in de winter om op te warmen

Handen wassen en desinfecteren? Artsen en ook verpleegkundigen moeten zeker niet alleen de handpalmen wassen, maar ook ontsmetten. Het is alleen maar om te voorkomen dat bacteriën in het gezondheidscentrum worden verzonden.

 Aan de andere kant, veel mensen maken gebruik van ook door niet-betaling naar residentie ontsmettingsmiddel.

Maar is dit eigenlijk nodig?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een goede handwas in de dagelijkse levensstijl voldoende is om micro-organismen te beschermen en ook virussen. Antischimmel heeft geen bijkomend voordeel – ze kunnen zelfs de huid irriteren of allergiesymptomen veroorzaken.

Wanneer het uitvoeren van antibacteriële middelen logisch is ?:

  1. In uitzonderlijke scenario’s zou je extra maar ook extra moeten wassen in de privésfeer van antibacteriële in de gewone handen invoegen.
  2. Bijvoorbeeld, als u thuis bent om personen met een zwak immuunsysteem te beschermen en hen te beschermen tegen besmetting.

Ook kun je zijn hand ontsmetten als een persoon in huis echt sterk besmettelijk is, en ook niets anders om ziek van te worden. Ernstige diarree gezondheidsprobleem desinfectie uit gebieden zoals badkamer, kranen en deurbehandelingen minimaliseert het risico van ziekte voor anderen.

Maar is dit eigenlijk nodig

Alleen douchen met water?

De lengte van tijd en ook hoe vaak een stortbui eigenlijk sterk wordt aanbevolen, zijn niet de enige vragen over het onderwerp juiste douche. Nog een andere is wat je eigenlijk zou moeten douchen.

Sommige mensen vermijden opzettelijk gebruik te maken van regenbui of CLEANSING SOAP om de zorgen over de huidlaag te verminderen.

Maar stortbuien zonder douchegel rechts is het zeker, behalve iedereen. Uit het oog van de specialist is ook geen reden om een gematigde douchegel of zelfs een vloeibare zeep onder de douche te gebruiken.

U moet er niettemin voor zorgen dat de pH van het reinigingsproduct de volledig natuurlijke pH van de huid bedraagt, dus ongeveer 5.5 is.

Regenbui verschroeien? Huidartsen wijzen erop dat het zeker niet erg vervelend is om te douchen, gezien het feit dat heet water eigenlijk meer de organische vetzuurmantel van de huidlaag aanvalt. Het is veel beter om te baden bij een watertemperatuur van ongeveer 36 graden heet. Als je dit beleid tijdens het douchen observeert, bescherm je je huid effectief. Maar hoe vaak douchen onze experts, zonder een geweldige redenering?

Alleen douchen met waterHet mooiste is dat je je realiseert dat elk type douche je huidlaag oproept.

 

 

 

 

 

 

Scroll To Top